Klubi i Sipermarresve organizoi fazėn e 2-tė tė konkursit Dream Business

March 9th, 2014

Klubi i Sipermarresve  organizoi fazėn e 2-tė tė konkursit Dream Business

Klubi i Sipermarresve organizoi fazėn e 2-tė tė konkursit Dream Business

Klubi i sipërmarrësve në bashkëpunim me Klubin e Zgjidhjeve te Konflikteve dhe te mbështetur nga Departamenti i Administrim Biznesit organizoi fazën e 2-të të konkursit "Dream  Business" në mesin e studentëve  të Fakultetit te Ekonomisë dhe Shkencave Administrative . Në fazën e parë juria përzgjodhi 10 propozimet e biznesit më të mira të cilat janë vlerësuar në mesin e 170 ideve të biznesit . Më 28 shkurt 2014 çdo student paraqiti idenë e biznesit në kohëzgjatje prej 10 minuta secila . Kjo fazë rezultoi me 3 projekte të suksesshme që janë lejuar të jenë pjesë e fazës përfundimtare . Konkurrenca ne berjen e planit te biznesit është një përvojë e vlefshme për studentët e  Biznesit në Universitetin Epoka .
 
 
 
Faza 1- Projektet e përzgjedhura :
 
Maj Mahila :  Qendra kursit " Dije "
 Emiljano Hysa : Mobileri Hysa
 Ejsi Berisha :Studio Grafike "Creavizion"  
 Megi Hoxha : koncepti" m & h " 
 Egis Zaima Qendra dietetologjike" Magic Hands " 
Megi Lundra : Teknologji BEAIR 
Besjana Ajazi :  Restorant " Njaket " 
Arber Cungu : Republika Paint 
Lubjana Saja :  Llamba e zgjuar
Eva Xhoxha :  Restorant Organik " Sante "
 
Faza 2- Projektet e përzgjedhura :
 
Megi Hoxha :  koncepti " m & h "
 Besjana Ajazi : Restorant " Njaket " 
 Maj Mahila :  Qendra e kursit " Dije "