4th Entrepreneurs Workshop Day

April 2nd, 2016

4th Entrepreneurs Workshop Day

4th Entrepreneurs Workshop Day

4th Entrepreneurs Workshop Day, i organizuar çdo vit nga Entrepreneurs Club i Universitetit Epoka, mblodhi profesionistë të njohur, akademikë dhe studentë në Hotel Tirana International më 2 prill 2016. Krijimi i kanaleve të reja të komunikimit dhe pjesës së njohurive dhe përvojës ishte fokusi i veprimtarise me dy-sesione.
Seanca e parë u hap me fjalën përshëndetëse e Dekanit të Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Administrative të Universitetit Epoka, Assoc. Prof. Dr. Mustafa Üç. Të ftuar nderi ishin  gazetari i njohur Z. Blendi Fevziu, profesori Malcolm Duerod diplomuar në Harvard për komunikim dhe sipërmarrje, Z. Lorenc Gjoni, drejtor ekzekutiv i Odës Ekonomike Amerikane, znj Elena Vjero Kero, një profesioniste në menaxhimin e burimeve njerëzore , dhe z Indri Dyrmishi, i  riu i suksesshëm i Startup Tirana.


Sesioni i dytë i ngjarjes ftoi të gjithë studentët pjesëmarrës në tavolina te rrumbullakëta. Ishin 8 tryeza të rrumbullakëta, secila me një temë në fushë të ndryshme, moderuar nga profesionistë dhe akademikë. Çdo tabelë kishte 6-7 studentë, dhe vetëm një në mesin e të gjitha është zgjedhur si fitues me zgjidhjen më të mirë ne studimin e rastit, apo arsyetimin më të mirë të . Ndër moderatorët vlen të përmendet pjesëmarrja e Z. Erion Tusha, Z. Akan Ajdini, z Redian Salavaçi, Z. Lorenc Vangjeli, z Kristal Hykaj, z Urmat Ryskulov, znj Elena Vjero Kero, dhe Z. Dyrmishi. 5th Entrepreneurs Workshop ka për qëllim të sjellë më shumë nxënës dhe universitetet jo vetëm në Shqipëri, por përtej kufijve.