Vizite Trajnimi e Studenteve te Epokes ne Raiffeisen Bank

January 27th, 2017

Vizite Trajnimi e Studenteve te Epokes ne Raiffeisen Bank

Vizite Trajnimi e Studenteve te Epokes ne Raiffeisen Bank

Vizitat e tretë Studentore në kompani, pjesë e axhendës së aktivitetit të Entrepreneur Club në bashkëpunim me Departamentin Bankë-Financë të Universitetit Epoka, u organizua në selinë e Raiffeisen Bank më 27 janar 2017. Qëllimi i kësaj vizite ishte që të ofrojë për studentët një mundësi për të mësuar më shumë në lidhje me mundësitë e tyre të ardhshme pozicionit, mundësitë e karrierës afatgjata dhe organizimin e Bankës dhe funksionimin e vetë.
Dhjetë studentë të programit Bankë-Financë  në gjuhën shqipe të shoqëruara nga këshilltari i tyre znj Erinda Imeraj morën pjesë në këtë vizitë. Zonja Enkeleda Tupa, HR Account Manager në Raiffeisen Bank Shqipëri mirëpriti ngrohtësisht grupin e nxënësve dhe bëri një prezantim të plotë të informacionit të historisë të Bankës, funksionimin dhe mundësitë e stazhit dhe të punësimit. Vizita përbëhej edhe nga një turne të disa zyrave të Bankës.

Praktika ofruar nga Raiffeisen Bank konsiston në dy faza dhe i pari, i quajtur "trajnim hije" mund të jenë të zbatueshme nga studentët në vitin e tretë të studimeve dhe është një stazh me kohë të pjesshme. Gjatë vizitës nxënësit e Epokës , po ashtu, morën mundësinë për të aplikuar me këshilltaren e tyre që t'i ndihmojë në komunikimi me znj Tupa në javët e ardhshme.

Vizita e tërë ishte një përvojë e mirë dhe mundësi për studentët, dhe Epoka Entrepreneur Club u dëshiron atyre më të mirat e fat në udhëtimin e tyre pas diplomimit!