Vizita tė Studentėve nė Kompani - Vodafone Albania

December 2nd, 2016

Vizita tė Studentėve nė Kompani - Vodafone Albania

Vizita tė Studentėve nė Kompani - Vodafone Albania

Në kuadër të agjendës së veprimtarisë së Klubit të Sipërmarrësve të Epokës në bashkëpunim me Departamentin e Finanë-Bankës, Vizita të Studentëve në Kompani u organizua në 2 dhjetor në mjediset të kompanisë Vodafone. Qëllimi është për të dhënë për ekspozimin e studentëve në punën aktuale dhe të ofrojë një mundësi e madhe për të bashkëvepruar me industritë dhe të dinë më shumë për mjedisin industrial.
 
9 studentë të shkëlqyer të vitit të 3-Financë-Bankë dhe Biznes Informatikës ishin pjesëmarrës, të shoqëruar nga këshilltarja e tyre znj Imeraj. Stafi i Vodafone përshëndeti studentët shumë ngrohtësisht dhe përkundër turnit në ambientet e zyrave të tyre me prezantimin e çdo detyre zyra dhe punë, ata kishin përgatitur edh një prezantim në lidhje me një program për të diplomuarit. Programi i të diplomuarve i Vodafone Albania i dha mundësinë që të ketë sukses shumë të diplomuar të Universitetit Epoka.
 
Discover Albania është një program i organizuar nga Vodafone Albania, të cilat japin mundësi për të diplomuarit që të ketë një përvojë 2 vjeçare në kompaninë Vodafone. Programi Discover do të sigurojë të diplomuarit me një rrugë të përshpejtuar të karrierës. Programi është i angazhuar për zhvillimin dhe frymëzues talentesh të freskët në mënyrë që ata mund të presin shumë mbështetje dhe udhëzime si ata zhvillojnë aftësitë e tyre në fushën e zgjedhur. Absolutisht, programi kishte një interes të madh nga 9 studentët pjesëmarrës dhe stafi i Vodafone.
 
Vizita e tërë ishte një përvojë e mirë dhe mundësi për studentët dhe Klubi i Sipërmarrësve të Epokës u uron atyre më të mirë e fat në udhëtimin e tyre pas diplomimit!