Trajnim “Financa 5”

February 23rd, 2017

Klubi studentor “Finance Club” i universitetit “Epoka” do te ofroje nje trajnim ne lidhje me “Financen 5”. Ne fund te trajnimit studentet do te pajisen me certifikate. Aplikimet jane te hapura si per studentet e universitetit “Epoka” ashtu dhe per studente nga universitete te tjera private dhe publike ne Shqiperi.

Per me shume informacion, mund te kontaktoni bkokalari@epoka.edu.al; jtafa@epoka.edu.al.