Thirrje per Botime: ICASE 2017

April 28th, 2016

Universiteti Epoka, në bashkëpunim me Institutin e Statistikave te Republikës së Shqipërisë dhe Shoqërisë Ekonomike të Shqipërisë, organizon Konferencën e 1-rë Ndërkombëtare mbi Statistiken e Aplikuar dhe Ekonometrine (ICASE 2017). Konferenca do të mbahet më 27 dhe 28 prill 2017, në Tiranë, Shqipëri. Akademikë, studiues, profesionistë dhe studentët janë të ftuar të paraqesin gazetat/ posterat, projektet ose propozimet e tyre. Konferenca do të mbahet ne anglisht.

Data te rëndësishme dhe Afatet

Abstrakti Afati i paraqitjes 15 Shkurt, 2017
Afati i paraqitjes te punimit te Plote: 25 Mars, 2017
Njoftim i Autoreve: April 10, 2017
Regjistrimi dhe Pagesa e Tarifes se Konferences Afati: Prill 15, 2017
Datat e Konferencës: 27-28 prill 2017
Për më shumë informacione

Faqja e Internetit: http: //icase.epoka.edu.al/2017/