Studentet e Fakultetit Moren nje Cmim

January 20th, 2014

Produkti i quajtur "Salvia" ishte ide e shkëlqyer e paraqitura nga studentët e Departamentit të Administrimit të Biznesit të Universitetit Epoka; perkatesisht i znj Denisa Dedej, z Dejvi Bregu, z Frenkli Misja dhe z Nadiel Cadri. Propozimi i tyre ishte një nga 187 projekte të dorëzuara në konkursin kombëtar "Ki Kurajo: Merr Iniciativen dhe Inovo", të organizuar nga Agjencia shqiptare për Investime dhe Zhvillim (AIDA). Konkursi u organizua në tri faza, në fazën e parë dhe të dytë, pjesëmarrësit prezantuan idetë e tyre, të cilat u vlerësuan dhe konsultuan me ekspertët më të mirë dhe kompanitë pjesëmarrëse. Product "Salvia" ka kaluar në fazën e fundit, si një nga 12 planet e biznesit të paraqitura nga pjesëmarrësit e cila më vonë u vlerësua nga juria e kësaj gare si një nga projektet më të reja dhe është shpërblyer me një çmim prej tre mijë euro. Faza përfundimtare e konkursit u mbajt më 17 dhjetor 2013 në Hotel Sheraton Tirana dhe u transmetua live nga Digitalb