Sezioni i Dyte i Matematikes Financiare dhe Seminarit te Logjistikes

March 27th, 2013

Më 26 mars 2013, Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkencave Administrative mbajti sesionin e dytë të certifikuar Matematike Financiare dhe dhe Seminar per Përmirësimin e Aftesive Logjike . Seminari u mbajt nga M.Sc Nihat Çengiz, pedagog i Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Administrative dhe ishte i bazuar në një format pyetje dhe përgjigje.

Më shumë se 25 studentët e vitit të fundit të Finance Bankes, Ekonomiksit dhe Departamentet Administrimit të Biznesit morën pjesë në seminar