Pjesetaret e Departamentit te Finance-Bankes mbajten nje takim me Ministrin e Financave

December 4th, 2015

Pjesetaret e Departamentit te Finance-Bankes mbajten nje takim me Ministrin e Financave

Pjesetaret e Departamentit te Finance-Bankes mbajten nje takim me Ministrin e Financave

Dekani i Fakultetit te Ekonomikut dhe Shkencave Administrative Assit. Prof. Dr. Mustafa Uc, se bashku me Shefin e Departamentit te Finance Bankes Assoc. Prof. Dr. Ugur Ergun, si dhe pjesetare te tjere te departamentit Finance-Banke mbajten nje takim me Ministrin e Financave, Prof. Dr. Shkelqim Cani me 4 Dhjetor 2015. Ne kete takim u paraqiten arritjet e studenteve dhe pjesetareve te stafit si dhe u diskutua perreth aktiviteteve te programit akademik dhe kerkimor ne fushen e finances. Konsiderata e Ministrit per Universitetin Epoka ishte shume e larte dhe mbetej i hapur per cdo lloj bashkepunimi ne fushen e Finances.

Per me shume informacion klikoni linkun