Njoftim mbi Aplikimet per Programet Exchange per semestrin e vjeshtes 2013

April 13th, 2013

Të nderuar studentë,

Aplikimet per programin Exchange për semestër Vjeshte 2013 ka filluar. Studentët të cilët kanë GPA mbi 2.5 mund të aplikojnë për shkëmbimin e studentëve deri më 30 prill 2013. Ju mund të merrni më shumë informacion nga http://iro.epoka.edu.al/ Dhe, ju mund të shihni listën e universiteteve të pranueshme nga http: // iro.epoka.edu.al/academic_relations.html

Disa prej universiteteve të kontraktuara kërkojnë tarifat e tyre shkollore, si dhe për disa të tjerë ju mund të shkoni vetëm me pagesën tuaj këtu. Kjo do të thotë, për disa universitete, kur ju të paguani tarifën të shkollës këtu ose në qoftë se ju keni bursë këtu, ju vetëm do tregoni faturën e pagesës nga Universiteti Epoka dhe ajo do të jetë e mjaftueshme. Kështu, për shumicën e universiteteve turke, ju nuk paguani asnjë tarifë shtesë te shkollës në anën tjetër. Për strehim dhe ushqim si Universitetin Epoka, ne do të përpiqemi për të gjetur një konvikt të mirë apo një vend i mirë për qëndrimin tuaj atje.

Deri më 30 prill, ju mund të aplikoni me formularin e bashkëngjitur nga përfaqësuesit tuaj te departamentit.

Outgoing Exchange Program Application