Lajmėrim mbi aplikimin pėr programin e shkėmbimit tė studentėve Mevlana

April 30th, 2013

Programi për shkëmbim Mevlana është një program i cili ka për qëllim shkëmbimin e studentëve dhe stafit akademik në mes të institucioneve të arsimit të lartë turke dhe institucionet e arsimit të lartë të vendeve të tjera.

Universiteti Epoka, si një institucion i arsimit të lartë ka rënë dakord me universitetet e mëposhtme mbi bashkëpunimin në kuadër të Programit Exchange Mevlana:

 • Mehmet Akif Ersoy University
 • Dumlupınar University
 • Istanbul Technical University
 • Çanakkale  Onsekiz Mart University
 • Afyon Kocatepe University
 • Yıldız Technical University
 • Namık Kemal University
 • Akdeniz University
 • Ordu University
 • Selcuk University
 • Giresun University
 • Hasan Kalyoncu University
 • Pamukkale University
 • Erciyes Üniversitesi
 • Yuzuncu Yıl Universitesi
 • Nigde University
 • Bartin University

Të gjithë studentët dhe stafi akademik i Universitetit Epoka mund të përfitojnë nga Mevlana Programit Exchange.

Studentët mund të marrin pjesë në Programin e Mevlana Exchange për një ose dy semestra dhe stafi akademik mund të leksion në institucionet e larta turke nga 1 jave (minimumi) deri në tre muaj (maksimum).

Aplikimi për programin e këmbimit Mevlana ka filluar dhe ju mund të aplikoni deri më 10 maj 2013.

Për informacione të mëtejshme ju lutem kontaktoni Zyrën e Marrëdhënieve Ndërkombëtare.