Konferenca Nderkombetare e Kater ne Studimet Europiane

March 27th, 2013

I dashur koleg,

Në emër të Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Administrative të Universitetit Epoka ne jemi të kënaqur tju ftojmë për të marrë pjesë në Konferencën e 4-të Ndërkombëtare mbi Studimet Europiane.

Universiteti Epoka në Tiranë, Shqipëri në bashkëpunim me universitete të tjera nga Shqipëria, Britania e Madhe, Turqia, SHBA, Italia, Greqia, Bosnja, Serbia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Azerbajxhanit, organizon Konferencën e 4 Ndërkombëtare për Studime Europiane (ICES'13) e cila do të mbahet më 8 dhe 9 nëntor në Tiranë, Shqipëri.

Ne e vlerësojmë interesimin tuaj në konferencë dhe ne shpresojmë se kjo konferencë do të ofrojë për ju shumë mundësi bashkëpunimi kërkimore.