Forum i Hapur: Si te Rinjte mund te Luftojne Papunesine

March 27th, 2013

Të nderuar të gjithë pjesetare te Fakultetit, studentë dhe te diplomuar

"Womens Leadership Club" e Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Administrative organizon Forumin e Hapur mbi "Si mundet rinia te luftoje papunësinë", e cila do të mbahet më 28 mars 2013, në orën 11:30 në Sallen e Konferencave.

U lutemi të gjithë studentëve dhe stafit të FEAS qe te marrin pjesë në Forumin e Hapur.

Ne pritje qe tu takojme ne kete ngjarje,

Zyra e Dekanit