Forum i Hapur me Nurie Neranxin: "Asnjehere nuk kam enderruar per suksesin; kam punuar per te"

April 15th, 2013

Më 15 prill, 2013 Klubi Womens Leadership i Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Administrative vazhdoi me një tjetër Forum te hapur. Mysafir i ftuar ishte president i kompanisë "Neranxi", Znj.Nurie Neranxi. Ne patëm kënaqësinë që të kishim mes nesh presidenten e kompanisë më të madhe në import të lëndëve të para e cila ka një rrjet të gjerë të magazinave tregtare dhe dyqanet e cila ofron shpërndarjen e produkteve në Tiranë dhe shumë rrethe. Gjithashtu ajo zhvillon partneritet me të njëjtin film në pjesë të ndryshme të botës. Tema e hapur zonjës Neranxi ishte "Unë kurrë nuk ëndërruar për suksesin, kam punuar për këtë!"

Gjatë diskutimit të saj me studentët, ajo ka rrëfyer eksperiencën e saj dhe njohuri në lidhje me biznesin e saj. Gjithashtu ajo ishte e hapur për të siguruar studentët e Universitetit Epoka me stazh veror në të gjithë kompaninë. Në fund nxënësit paten mundësi për te bere pyetje në lidhje me performancën e kompanisë.