Faza Finale e Kompeticionit mbi Planet e Biznesit

April 8th, 2014

Faza përfundimtare e konkursit mbi planit të biznesit!

Nje bashkëpunimi i Entrepreneur Club dhe Conflict Resolution Club do të sjellë një finale të paharrueshme për tre studentët më të mirë vit pariste të Universitetit Epoka! 1. Megi Hoxha 2. Besjana Ajazi 3. Mei Mahila

Një juri e veçantë është e ftuar, e cili do të japë çmimet për planet më të mira të biznesit! Këtë të premte, ora 11:00 e mëngjesit, në Sallen e Konferenca! (Godina-E)