Dita e Workshopit 2

April 1st, 2014

STUDENTË TE NDERUAR!
Dita e dyte WORKSHOP e sipermarresve po vjen!
Së shpejti top 5 temat do të paraqiten për ju, dhe të gjithë ju do të keni mundësinë për të aplikuar për një prej tyre!