Apliko Tani per Workshopin e Dyte te Enterpreneurs Club

April 3rd, 2014

Formati i Workshopit:
1. Një folës i përgjithshëm është zgjedhur për çdo tryezë
2. 8 karrige rreth çdo tabele
3. 1 Kryetar për çdo tryezë
4. Grupet çifte janë ndërtuar në mënyrë të akrepave të sahatit
5. Grupet çifte flasin për temën (X) dhe për të arritur rezultatet e A, B, C, D, (raundi i parë, 20 min)
6. Një folës është zgjedhur në secilin grup dyshe për biseda të mëtejshme në lidhje me rezultatet e A, B, C dhe D
7. Grupet e çiftëzuara janë ndërtuar në bazë të rregullit 5 dhe punëtori vazhdon në përputhje me rrethanat (20 min dhe 15min respektivisht)
8. Zgjidhja Q lind në fund
9. Pra, tema X çon në zgjidhje Q

Në seminar, moderatori;
- Të çojë në temë formatin epërmbledhur 
- Moderoje kohën
- Vizitë ne tavolina dhe formë bisede me pyetjet, nëse është e mundur
- kryetari i përgjithshëm i çdo tavolinë të shkruje rezultatin e çdo tryezë në 2-3 fjali

Aplikoni në internet: https://docs.google.com/forms/d/1BzQDbcUkYAtvsCNvjiu8LlM2vbuY2CYbmBFrmkzClCQ/viewform?edit_requested=true Kontakt: Etrepreneurs Club Board Members ose znj Erinda Imeraj.